"Conan 3D" a dominat box office-ul romanesc. Prezenta romaneasca in film: Alina Puscau (FOTO)

Postat la 25 august 2011 139 afişări

Unul dintre cele mai asteptate filme ale verii, "Conan 3D", a reusit sa-i impresioneze pe fanii celui mai celebru barbar al tuturor timpurilor si a fost vizionat in acest weekend de aproximativ 14.000 de spectatori.

Filmul, care il aduce in rol principal pe Jason Momoa, a fost distribuit in Romania de MediaPro Distribution in 25 de cinematografe si a surclasat comedia de succes "Sefi de cosmar", care a adus in fata marilor ecrane aproape 10.000 de spectatori, in cea de-a doua saptamana de la lansare.

Pe locul al treilea in topul preferintelor publicului s-a pozitionat comedia "Daca as fi…tu?", care de asemenea a cumulat aproximativ 10.000 de spectatori in weekendul de lansare.

"Conan 3D" a fost filmat in decurs de 12 saptamani la Nu Boyana Studios si in diverse alte locuri din Bulgaria. Alaturi de o echipa formata uneori din 400 de oameni, scenograful Chris August a creat pentru revenirea cinematografica a legendarului barbar peste 600 de platouri de filmare diferite.

Din film nu lipsesc nici prezentele romanesti, pe marile ecrane putand fi admirata intr-o ipostaza incendiara si Alina Puscau. Fotomodelul interpreteaza un rol pe cat de succinct, pe atat de solicitant in "Conan 3D", unde, asemenea aparitiei sale din Playboy, promite sa cucereasca si publicul autohton.

In prezent, "Conan 3D" poate fi urmarit in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cityplex (Bucuresti, Constanta si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema Florin Piersic (Cluj), Patria (Craiova), Patria (Bucuresti), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Phoenix (Pascani) si reteaua Cinema City (Sun Plaza, Cotroceni, Arad, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/conan-3d-a-dominat-box-office-ul-romanesc-prezenta-romaneasca-in-film-alina-puscau-foto-8651350
8651350
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.