Charlie Sheen se intoarce. Ce urmeaza dupa Two and a Half Men?

Autor: Razvan Muresan Postat la 20 iulie 2011 28 afişări

Charlie Sheen planuieste sa revina intr-un nou sitcom TV, dupa ce in luna martie a fost concediat din serialul Two and a Half Men, difuzat pe postul de televiziune american CBS.

Fosta vedeta din "Doi barbati si jumatate" are de gand sa joace in Anger Management, un nou serial bazat pe comedia cu acelasi nume lansata in anul 2003. Coproductia Lionsgate Debmar-Mercury se asteapta sa fie un real succes odata cu asocierea numelui lui Sheen de noul serial. Actorul detine o parte importanta din actiunile afacerii legate de noul film, in care i se cere sa participe la sesiuni tensionate de management conduse de un terapeut. "Am ales Anger Management pentru ca, desi e o provocare pentru mine sa joc in rolul unui barbat cu serioase probleme de control al furiei, este totusi un concept grozav", a declarat Sheen. "Conteaza mult si faptul ca acest film este in parte si afacerea mea, am sansa sa am o parte din control pe plan creativ si, in plus, pot sa lucrez cu unul dintre producatorii mei preferati, Joe Roth". Cei doi au mai lucrat impreuna in cinci productii, printre care Major League, Young Guns si Three Musketeers.

Din cauza tutoror declaratiilor, atitudinilor si comportamentului actorului, CBS si Warner Bros Television au decis in luna martie sa intrerupa productia pentru partea ramasa din restul sezonului serialului Two and a Half Men. Potrivit CNN, de ani de zile, vedeta a tinut prima pagina a ziarelor in situatii deloc placute si a fost numit unul dintre cei mai rebeli actori de la Hollywood. De la probleme sale cu drogurile, pana la momentul in care a pledat vinovat, anul trecut, la acuzatia ca si-ar fi lovit sotia.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/charlie-sheen-se-intoarce-ce-urmeaza-dupa-two-and-a-half-men-8509440
8509440
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.