"Ceva bun de la viata", din 28 octombrie la cinema (GALERIE FOTO)

Postat la 19 octombrie 2011 63 afişări

Reputatul regizor Dan Pita, cu o cariera cinematografica de peste 40 de ani, aduce pe marile ecrane cel de-al treilea proiect al sau realizat in colaborare cu MediaPro Pictures, "Ceva bun de la viata".

"Ceva bun de la viata" este o poveste de viata despre prietenie, dragoste, visuri, greutati si impliniri. Doi prieteni crescuti la casa de copii isi cauta un rost in viata in haosul tranzitiei postdecembriste. Desi nu e ceea ce isi doresc, Mateo (Corneliu Ulici) si Ginel (Dragos Dumitru) accepta munca istovitoare in mina ca pe o cale de iesire din situatia precara in care se afla. Stiu ca viata trebuie sa aiba ceva bun pentru fiecare si ca depinde de ei sa se desprinda de incertitudinea pe care destinul le-a aruncat-o in fata. Au de infruntat insa un drum presarat cu surprize la tot pasul.

"Ceva bun de la viata" (GALERIE FOTO)

Frati de cruce, cei doi nu inceteaza sa aiba grija unul de celalalt nici o clipa si impreuna reusesc sa treaca, prin propriile puteri, peste toate piedicile pe care le intampina. De la preocupari marunte la afaceri riscante, de la intamplari in stare sa provoace rasul la veritabile lectii despre cei din jur si de la idealuri mari la trairi firesti, Mateo si Ginel descopera treptat oamenii, banii şi iubirea. Intr-un cuvant, viata.

Din 28 octombrie, filmul "Ceva bun de la viata", distribuit de MediaPro Distribution, va putea fi vizonat in cinematograful Victoria (Targu Jiu), din 4 noiembrie la Cinema Europa (Bucuresti) si din 11 noiembrie la Cinema Arta (Cluj-Napoca).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ceva-bun-de-la-viata-din-28-octombrie-la-cinema-galerie-foto-8879963
8879963
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.