"Cei trei muschetari 3D", din 14 octombrie pe marile ecrane (GALERIE FOTO)

Postat la 05 octombrie 2011 150 afişări

Intr-o noua ecranizare spectaculoasa, de la producatorii filmului "Resident Evil", "Cei trei muschetari 3D" intra din aceasta luna in cinematografele romanesti, premiera urmand sa aiba loc la 14 octombrie.

Urmandu-si visul de a deveni muschetar, D'Artagnan (Logan Lerman) pleaca la Paris, unde ii gaseste pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) si Porthos (Ray Stevenson) in slujbe mizere, in cautarea unei cauze care sa le spele numele. In urma cu trei ani, dupa ce au furat un proiect secret dintr-un seif venetian, au fost tradati de partenera lor Milady (Milla Jovovich), care i-a vandut planul ducelui de Buckingham (Orlando Bloom).

In acest timp, diabolicul Richelieu (Christoph Waltz) urzeste un plan pentru a-l detrona pe regele Ludovic (Freddie Fox). Cu ajutorul agentei duble Milady, cardinalul ii insceneaza reginei Anne (Juno Temple) o aventura cu Buckingham, sperand ca regele va crede minciuna. In viziunea lui, lucrurile sunt simple: regina va fi condamnata, Anglia va fi provocata la razboi, poporul isi va dori un conducator mai puternic, iar el va deveni noul rege al Frantei.

"Cei trei muschetari 3D", din 14 octombrie pe marile ecrane (GALERIE FOTO)

Pentru a feri Franta de aceste uneltiri, muschetarii se alatura lui D'Artagnan si pornesc in cea mai periculoasa misiune, bazandu-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare data: toti pentru unul si unul pentru toti!

Un film distribuit de MediaPro Distribution, "Cei trei muschetari 3D" ruleaza din 14 octombrie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Sibiu).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/cei-trei-muschetari-3d-din-14-octombrie-pe-marile-ecrane-galerie-foto-8841053
8841053
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.