Ce vedem la cinema: "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie" (GALERIE FOTO)

Postat la 17 noiembrie 2012 252 afişări

Acum trei ani, cinematografele găzduiau primul film românesc cu tema centrală Crăciunul. Comedia "Ho Ho Ho", cu Ştefan Bănică şi Bogdan Iancu în rolurile principale, a fost un succes de casă atât pe marele, cât şi pe micul ecran, fapt care a încurajat casa de producţie MediaPro Pictures să realizeze o continuare.

În regia lui Jesus del Cerro şi produs de Alma Bacula, comedia "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie" mizează pe o distribuţie de excepţie, în frunte cu Andreea Marin Bănică, Dragoş Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim şi Mirela Oprişor. Imaginea comediei este semnată de Viorel Sergovici, sunteul de Marius Stănescu, în timp ce scenografia îi aparţine lui Mihnea Mihăilescu.

Ce vedem la cinema: "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie" (GALERIE FOTO)

Ema, copilul-personaj central din acest film, este interpretat cu foarte mult talent şi dăruire de tânăra Patricia Posluşnic. Ema este o fetiţă sătulă de viaţa fără bucurii din orfelinat şi care într-o zi are norocul să găsească un bilet de loterie câştigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână şi doar de către un adult. Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică)  - singurul adult pe care îl cunoaşte, nu poate avea încredere, Ema pleacă să găsească pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului său prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăţa adevăratul sens al conceptului de familie, unul pe care niciodată nu îl anticipase.

Dragoş Bucur îl interpretează pe Vlad, un poliţist care în timpul liber îmbracă celebrul costum cu barbă în scopuri caritabile. Astfel ajunge şi la orfelinat şi o cunoaşte pe Ema. Dragoş se amuză când ne povesteşte despre rolul pe care îl interpretează: "Se pare că mă specializez pe roluri de poliţist. Am o prietenă actriţă care a zis: De-acum încolo, facem cuplu: eu joc doctoriţă, tu poliţist". Totuşi, recunoaşte că nu a ajuns încă la limitele rolului, şi nici să se repete; în acest film are parte de o nouă provocare: "Sunt un poliţist care, din anumite motive, ajunge să facă pe Moş Crăciun. Un job pe care oamenii îl fac de multe ori pentru bani sau de nevoie se transformă aproape într-o vocaţie. Devin până la sfârşit un Moş Crăciun adevărat", declară actorul.

Anca, o fetiţă extrem de prietenoasă şi ascultătoare, este interpretată de Alessia Năstase, fiica celebrului tenisman Ilie Năstase, a petrecut două zile pe platourile de filmare a comediei, care pentru ea au fost mai mult distracţie - un test de talent pe care l-a trecut, afirmând la final că "nu m-am decis dacă vreau să mă fac actriţă când voi creşte, dar cu siguranţă mă voi gândi la asta!".

Din 23 noiembrie, lungmetrajul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie" va putea fi urmărit în premieră pe marile ecrane, fiind distribuit de MediaPro Distribution în următoarele cinematografe: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light, Grand Cinema Digiplex, Cityplex (Braşov, Tulcea şi Constanţa), Lotus (Oradea), Odeon (Cluj), Cortina (Oradea), Cinema Twins (Ploieşti), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploieşţi), Arta (Târgu-Mureş), Patria (Craiova), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Eugen Ionescu (Slatina), Cinema Capitol (Oneşti), Glendale (Bucureşti) şi în reţeaua Cinema City: Atrium (Arad), Galleria (Arad), Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Cotroceni, Sun Plaza, Iaşi, Piteşti, Târgu-Mureş, Constanţa, Timişoara).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/ce-vedem-la-cinema-ho-ho-ho-2-o-loterie-de-familie-galerie-foto-10333941
10333941
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.