"A naibii dragoste" (Crazy Stupid Love) are premiera in Romania la 16 septembrie (GALERIE FOTO)

Postat la 06 septembrie 2011 55 afişări

"A naibii dragoste", un film cu Julliane Moore, Steve Carrel si Ryan Gosling, va avea premiera in cinematografele in Romania la 16 septembrie.

Totul pare perfect pentru Cal (Steve Carrel), care la 40 de ani se poate lauda cu o viata de invidiat: are un serviciu bun, o casa superba, copii frumosi si este insurat cu iubita din liceu. Afla insa ca sotia lui, Emily (Julianne Moore), il insala de ceva timp si ar dori sa divorteze. Inca in stare de soc, Cal incearca sa se conformeze statutului de burlac, dar cum n-a mai fost la intalniri de cateva zeci de ani, este depasit de situatie. Incepe sa-si petreaca serile singur intr-un bar si are norocul sa devina protejatul lui Jacob Palmer (Ryan Gosling), un playboy tanar si atragator, care il ajuta sa o uite pe Emily si sa profite de noua sa libertate. Insa, in ciuda eforturilor lui, nu poate sa ignore ce ii dicteaza inima si toate drumurile il duc exact in punctul din care a plecat.

"A naibii dragoste" - premiera in Romania la 16 septembrie (GALERIE FOTO)

O comedie originala cu umor inteligent, "A naibii dragoste" este o productie Warner Bros., distribuita in Romania de MediaPro Distribution. Filmul va rula din 16 septembrie in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPro, Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Cinema Premiera (Ploiesti), Patria (Bucuresti si Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj).

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/film/a-naibii-dragoste-crazy-stupid-love-are-premiera-in-romania-la-16-septembrie-galerie-foto-8703109
8703109
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.