A apărut noul trailer al celui mai aşteptat film al anului - Star Wars: The Last Jedi

Postat la 11 octombrie 2017 570 afişări

Viitorul film din seria “Star Wars” se va numi “The Last Jedi” şi va fi lansat pe 15 decembrie 2017. Filmul, care va fi regizat de Rian Johnson, va prezenta noile aventuri ale lui Luke Skywalker, Rey sau Princess Leia.

A apărut noul trailer al celui mai aşteptat film al anului - Star Wars: The Last Jedi

Cel mai nou trailer al Star Wars: The Last Jedi a fost prezentat în timpul „Monday Night Football”, luni, pe 9 octombrie, în pauza meciului dintre Minnesota Vikings şi Chicago Bears, în Chicago.

După lansarea trailerului, biletele pentru cel mai anticipat eveniment cinematografic al anului se vor pune în vânzare pretutindeni.

Star Wars: Ultimii Jedi va apărea în cinematografele din România în avanpremieră din data de 14 decembrie, fiind distribuit în ţara noastră de Forum Film România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asteptare,
film,
star,
star wars

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.