Cum să faci artă cu obiecte mâncate de rugină (GALERIE FOTO)

Autor: Loredana Fratila-Cristescu Postat la 14 iulie 2012 66 afişări

Cunoscut ca fotograf de vedete, printre care The Rolling Stones sau Jimi Hendrix, britanicul Gered Mankowitz intră în atenţia publicului cu o expoziţie dedicată nici mai mult, nici mai puţin decât degradării obiectelor sub acţiunea ruginei.

Cum să faci artă cu obiecte mâncate de rugină (GALERIE FOTO)

Fotograful şi-a descoperit noua pasiune cu mai bine de zece ani în urmă, când a găsit un lacăt vechi şi ruginit îngropat în pământ şi a fost fascinat de culorile acestuia. De atunci a început să îngroape diverse obiecte, aşteptând ca ele să ruginească pentru a le fotografia.

Aşa a apărut o stranie colecţie de imagini expusă în prezent la Londra sub denumirea de "Hidden World" ("Lumea ascunsă"). Expoziţia este deschisă la Little Black Gallery în perioada 2-31 iulie.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/cum-sa-faci-arta-cu-obiecte-mancate-de-rugina-galerie-foto-9862875
9862875
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.