Cât de importante sunt o secundă sau un milimetru - GALERIE FOTO

Autor: Anca Barbulescu Postat la 14 martie 2013 81 afişări

Este plin Facebook-ul de poze cu turişti care sprijină turnul din Pisa sau ţin în palmă vreun obiectiv turistic. Prin obiectivul unui profesionist, asemenea poze făcute din unghiul potrivit la momentul potrivit, se văd cu totul altfel.

O fotografie sincronizată perfect este, după standardele internetului, acea imagine realizată când două dintre următoarele trei lucruri se întâmplă simultan: locul potrivit, momentul potrivit sau unghiul potrivit, scrie TwistedSifter.

Unele asemenea imagini sunt realizate complet întâmplător, când fotograful are norocul să fie la momentul potrivit în locul potrivit, dar altele presupun ore întregi, dacă nu chiar zile, de pregătire şi aşteptare ca să aibă loc evenimentul dorit.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/cat-de-importante-sunt-o-secunda-sau-un-milimetru-galerie-foto-10666956
10666956
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.