Un roman bun de citit pe plaja

Autor: Daniel Nicolescu Postat la 24 iulie 2011 43 afişări

Ulciorul lui Guillaume Musso merge de foarte ori la apa. Este un autor de romane tocmai bune de citit in tren sau pe plaja, care se citesc dintr-o rasuflare si se uita la fel de rapid.

Reteta lui? Povesti de amor, valvatai sentimentale, alunecari in fantastic, o scriitura simpla, fara zorzoane. Si, uneori, ca in cazul prezentei carti, amestecul mai multor genuri: thriller, comedie, roman familial, roman de ucenicie si roman de amor.

Personajul central in jurul caruia se aduna itele romanesti este de acesta data o tanara in varsta de treizeci de ani, care se numeste Gabrielle si care traieste la San Francisco. Pentru ea au contat in viata doar doi barbati: unul este tatal ei, celalalt primul sau iubit. Cel dintai este un politist faimos, cel de-al doilea un celebru hot.

Amandoi au disparut de mult, lasandu-i un mare gol in inima. In aceeasi, zi, la aceeasi ora, amandoi reapar si ii bulverseaza existenta.

Guillaume Musso, "Ce-as fi eu fara tine?", Editura Allfa, Bucuresti, 2011

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carte,
Guillaume Musso,
roman,
Editura Allfa
/arta-si-societate/carte/un-roman-bun-de-citit-pe-plaja-8520064
8520064
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.