Sfaturi de la un om care a cunoscut falimentul: Nu va fie frica sa riscati

Postat la 06 februarie 2011 27 afişări

Autorul acestui volum, Ralph Bruksos, a trecut de la statutul de milionar si de presedinte al unei companii multinationale la cel de om falit, atât de sarac incat a fost nevoit sa imprumute bani de la fiica lui adolescenta.

Cu o familie de intretinut, a fost nevoit sa-si reconstruiasca intreaga cariera de la zero si stie totul despre ce inseamna schimbare in viata unui om. Folosindu-si propria experienta, dar si o sumedenie de pilde graitoare din viata altora, el a alcatuit un manual de intelepciune, un compendiu despre perseverenta si optimism, pornind de la ideea ca trebuie sa acceptam schimbarile, in loc sa asteptam, crispati, revenirea la starea anterioara. Devenind din "victime ale schimbarii" niste "maestri ai schimbarii", zice Bruksos, vom converti dezechilibrele din viata noastra in tot atatea oportunitati.

Ralph Bruksos, "Schimbarea ca oportunitate", Editura Curtea Veche, Bucuresti, 2010

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/carte/sfaturi-de-la-un-om-care-a-cunoscut-falimentul-nu-va-fie-frica-sa-riscati-7954680
7954680
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.