Îngerii fără aripi ai lui Lauren Kate

Autor: Daniel Nicolescu Postat la 21 august 2011 130 afişări

Al doilea volum din trilogia de succes a lui Lauren Kate (volum de top în lista de bestselleruri a New York Times): pentru cei care au citit "Damnare", e continuarea peripeţiilor lui Daniel şi Luce (Lucinda Price), pentru ceilalţi o poveste nouă, care poate foarte bine începe chiar în acest punct.

După ieşirea din coşmarul de la Sword and Cross, unde îngerii şi demonii se sfâşiaseră unii pe alţii, Luce ajunge la şcoala privată de la Shoreline, în preajmă de San Francisco, unde Daniel o părăseşte din nou, nu din pricina vreunei sincope amoroase, ci pentru că se află pe urmele celor care continuă să le vrea răul.

Lucinda intră în tabăra nefilimilor (îngerii fără aripi, dar dotaţi cu puteri supranaturale) Shelby, Dawn, Jasmine şi Miles, dar nu încetează să suspine după Daniel, căruia încearcă să-i desluşească trecutul tenebros.

Lauren Kate, "Rătăcire", Editura Litera, Bucureşti, 2011

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/carte/ingerii-fara-aripi-ai-lui-lauren-kate-8635956
8635956
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.