Festivalul Internaţional de Literatură Bucureşti - 7-9 decembrie

Postat la 06 decembrie 2011 16 afişări

Festivalul Internaţional de Literatură aduce, la începutul lui decembrie, scriitori precum Paul Bailey, Roman Simic şi Jean Mattern, la Muzeul Ţăranului Român din Capitală

Festivalul Internaţional de Literatură Bucureşti (FILB), un proiect conceput şi coordonat de Oana Boca, Vasile Ernu şi Bogdan-Alexandru Stănescu, este un eveniment internaţional dedicat literaturii, ce poartă amprenta oraşului Bucureşti. FILB a debutat în toamna anului 2008 la Muzeul Ţăranului Român / Clubul Ţăranului.

Timp de trei zile festivalul încearcă să rescrie harta culturală a Europei prin întâlniri ce includ lecturi publice, dezbateri şi dialog cu cititorii între scriitorii români şi invitaţii din străinătate. Unul dintre scopurile evenimentului este crearea unei comunităţi a unor scriitori din Europa Centrală şi de Est.

de Oana Ghiţă

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/carte/festivalul-international-de-literatura-bucuresti-7-9-decembrie-9029170
9029170
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.