Dragoste pe plajă şi aventuri pe fundul mării

Autor: Daniel Nicolescu Postat la 27 noiembrie 2011 149 afişări

Sam a cunoscut-o pe viitoarea doamnă Fargo, Remi, într-un club de jazz din California, pe plaja Hermosa. Deşi nu a fost ceea ce se cheamă dragoste la prima vedere (ci, mai degrabă, "certitudine la prima vedere"), mariajul a mers strună.

Pentru cei doi, motorul existenţei nu erau banii, ci aventura şi satisfacţia de a vedea Fundaţia Fargo (preocupată cu donaţiile pentru copii sărmani, protecţia animalelor şi conservarea naturii) înflorind şi de a-şi vedea peripeţiile pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume. In timp ce făceau scuba diving în Tanzania, cei doi dau peste vestigiile unui vas confederat aflat pe fundul mării.

Încercând să aducă la lumină un clopot misterios de la bordul vasului, aventurierii noştri se trezesc confruntaţi cu oamenii ultranaţionalistului mexican Tenocha, care îi urmăresc până în Zanzibar, trecând prin jungla Madagascarului, apoi în Oceanul Indian şi în Indonezia.

Clive Cussler, "Imperiul pierdut", Editura Litera, Bucureşti, 2011

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carte,
aventuri,
Clive Cussler,
Imperiul pierdut
/arta-si-societate/carte/dragoste-pe-plaja-si-aventuri-pe-fundul-marii-9010773
9010773
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.