Dragoste in vremea dictaturii

Postat la 22 septembrie 2009 15 afişări

Dupa ce si-a scris teza de doctorat avand ca subiect povestirile amerindienilor Ojibwe, Canadiana Kim Echlin a inceput sa strabata lumea, din insulele Marshall pana in China, Franta sau Zimbabwe, in cautarea unor legende si povesti necunoscute.

La intoarcere, a devenit producator de documentare artistice pentru CBS si jurnalista, solicitata de cele mai importante publicatii canadiene. Mutipremiata, inca de la primul sau roman, "Elephant Winter", Kim Echlin a publicat in luna martie a acestui un an un nou volum, caruia i-au fost cumparate drepturile de traducere in aproape 20 de tari. "Cei disparuti" este relatarea unei alte povesti, o poveste moderna de dragoste, cea dintre Anne Graves, o adolescenta din Montreal, si Serey, un tanar cambodgian emigrant. Pasiunile si preocuparile lor comune, singuratatea si dramele exittentiale ii vor face sa se caute cu disperare, chiar cand viata ii va desparti.

Kim Echlin, "Cei disparuti", Editura Trei, Bucuresti, 2009

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/carte/dragoste-in-vremea-dictaturii-4912211
4912211
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.