"Contorsionista"- opt povestiri despre iubire de O. Bobe

Postat la 07 februarie 2012 105 afişări

T.O. Bobe, autorul unuia dintre cele mai apreciate romane din ultimii ani, "Cum mi-am petrecut vacanţa de vară", revine cu un volum de opt povestiri reunite sub titlul "Contorsionista".

Autorul a mărturisit că s-a gândit la această carte din 1995, dar naşterea volumului, care prezintă mai multe feţe ale iubirii, a durat 15 ani. Titlul cărţii este cel al primei povestiri din volum, care spune povestea unei fete care a crescut într-un circ. Pentru că soarta ei era să lucreze la circ, fata îşi descoperă un talent special, care promite să o facă vedetă.

Poveştile de iubire din "Contorsionista" au titluri precum "Irina. I se duce un fir la ciorap", "Nemuritorul" şi "Tandreţea felinelor mici". Volumul a apărut la editura Humanitas.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carte,
Contorsionista,
povestiri,
T.O. Bobe
/arta-si-societate/carte/contorsionista-opt-povestiri-despre-iubire-de-o-bobe-9210189
9210189
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.