Clubul iubitoarelor de ciocolata

Autor: Daniel Nicolescu Postat la 27 martie 2011 37 afişări

Carole Matthews, o britanica sportiva si plina de imaginatie, produce de cativa ani incoace bestseller dupa bestseller si are mii de fani in intreaga lume. Ca si Lauren Henderson sau Marian Keynes, s-a specializat in chicklit, o literatura usoara, agreabila, plina de umor si de simpatica frivolitate.

Personajele prezentei carti sunt Lucy Lombard, Autumn, Nadia si Chantal. Niste femei cu biografii si caractere diferite, dar iluminate de o uriasa pasiune comuna: dragostea pentru ciocolata. Dupa ele, miraculosul produs dulce poate vindeca orice si pe oricine. Nu oricine insa poate intra in sanctuarul pe care si l-au inventat - "The Chocolate Lovers Club", un spatiu al intalnirilor secrete unde se ridica zilnic ofrande zeitei Ciocolata, un spatiu unde se deapana intrigi familiale, ciudatenii personale si barfe spumoase si unde se pun la cale razbunari nu tot atat de dulci precum ciocolata.

Carole Matthews, "Clubul iubitoarelor de ciocolata", Editura Allfa, Bucuresti, 2010

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/carte/clubul-iubitoarelor-de-ciocolata-8101540
8101540
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.