Actiune, aventura si amor in lumea celtilor

Autor: Daniel Nicolescu Postat la 27 martie 2011 49 afişări

Actiune, aventura si amor sunt cele trei ingrediente ale romanelor celtice ale lui Mauro Raccasi. Un italian cu stofa de scenarist hollywoodian, care inventeaza istorii stravechi si le populeaza cu personaje de statura legendara, al caror destin il urmareste in crescendo de thriller.

Dupa ce si-a infrant dusmanii, Conan a devenit noul rege al insulei Toraigh, a instaurat o perioada de calm si de prosperitate si s-a casatorit cu frumoasa druida Gwynedd. In decursul unei vanatori agitate de tot soiul de intamplari bizare, in fata lui Conan apare Cathbad, fostul sau magistru, pe care toata lumea il credea mort. Omul aduce o veste tragica: unul cate unul, druizii locului, singurii care mai cunosteau secretul comorilor din regatul Inis Fail, au inceput sa dispara, rapiti de niste forte necunoscute. Incercand sa dea de capat misterului, Conan pune mana pe arme si porneste intr-o noua aventura plina de rasturnari spectaculoase.

Mauro Raccasi, "Domnia lui Conan", Editura Polirom, Bucuresti, 2010

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
carte,
roman,
celti,
Mauro Raccasi,
Conan,
Polirom,
druizi
/arta-si-societate/carte/actiune-aventura-si-amor-in-lumea-celtilor-8101538
8101538
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.