Bookfest 2010 iti face parte de carte

Postat la 11 iunie 2010 15 afişări

Asociatia Editorilor din Romania organizeaza, in perioada 9-13 iunie 2010, sub egida Federatiei Editorilor din Romania si cu sprijinul Ministerului Culturii si al Patrimoniului National, a V-a editie a Salonului de Carte Bookfes t, eveniment care va avea loc in pavilioanele 13, 14, 15, 16 si 17 ale Complexului Expozitional ROMEXPO din Bucuresti. Cea de-a cincea editie a targului va ocupa o suprafata de circa 14.000 mp, la fel ca editia din 2009.

Invitat de onoare este Spania. Asociatia Editorilor din Romania a desemnat Spania ca tara invitata a Salonului din 2010, cu intentia de a lansa o traditie de prezenta internationala tot mai ampla in Pavilionul 13. Valoarea operelor literare si artistice, numeroasele traduceri ale autorilor spanioli, clasici si contemporani, publicate in Romania, dar si ale autorilor romani publicate tot mai mult in spaniola sunt principalele argumente ale invitarii Spaniei la aceasta editie. Vor fi organizate diverse mese rotunde cu sase romancieri, doi dramaturgi si doi traducatori spanioli, alaturi de colegi de breasla romani. Miercuri 9 iunie 2010, seara, un recital spaniol de flamenco - chitara si percutie - deschide seria spectacolelor muzicale oferite publicului de artisti romani. La vremea pranzului, joi si vineri, Marian Ralea le povesteste interactiv copiilor basme spaniole..

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Bookfest,
targul de carte,
expozitie,
ROMEXPO
/arta-si-societate/bookfest-2010-iti-face-parte-de-carte-6364392
6364392
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.