Insula privata la cheie de un milion de euro sau conac printre girafe. Cat costa o vacanta de lux

Autor: Razvan Muresan Postat la 28 aprilie 2011 224 afişări

Cand vorbim de vacante de lux, de luat in calcul sunt sejururile la hoteluri sau resorturi de peste sase stele, vacante in destinatii speciale, exotice si, bineinteles, servicii impecabile.

Un concurent redutabil in inchirierea celei mai extravagante insule din lume, este o bijuterie a Maldivelor- incomparabila Six Senses Soneva Gili Resort. Situata in una dintre cele mai mari si frumoase lagune, arhitectii resortului s-au asigurat ca fiecare oaspete beneficiaza de o priveliste de 360 de grade asupra apei cristaline a marii. Insula de corali este inconjurata de 44 bungalouri din stuf, un design inovator ce pune amprenta asupra resorturilor din Maldive. Urmand motto-ul companiei Soneva " Lux intelligent", oaspetii sunt rasfatati cu festine gastronomice, divertisment traditional si sedinte de masaj intr-unul unul dintre cele mai luxoase spa-uri. Insula poate gazdui o suta de oaspeti, fiind ideala pentru organizarea nuntilor sau a altor evenimente speciale. O experienta unica in viata, pentru a inchiria intreaga insula suma este de aproximativ 1.000.000 de euro pe saptamana.

O alta oferta pentru iubitorii destinatiilor de lux inedite, este Giraffe Manor/ Conacul Giraffe. Centrul Giraffe a fost infiintat de AFEW (African Fund for Endangered Wildlife), initial pentru protejarea Girafei Rothschild, acum devenind centrul operational si educational a programelor scolare pentru copiii din Kenya. Centrul se mandreste cu o suprafata de 1.5 km printre padurile Ngong si a teritoriilor arborigenilor Oloua, cuprinzand 100 ha de suprafete montane aride. S-a pastrat habitatul original intact a girafelor si a numeroaselor specii de pasari si animale, incluzand warthogs, hiene si ocazional leoparzi. Puteti descoperi diferite specii de pasari, luand parte la explorarea faunei expansive si variate. Giraffe Manor dispune de o amplasare ideala,in suburbiile orasului Nairobi. Se pot vizita Muzeul National din Kenya, unde turistii afla mai multe despre istoria si traditiile Kenyei, excursie la Piata Maasai, unde puteti achizitiona obiecte artizanale maasai. Pretul de cazare la conac pleaca de la 440 de dolari per persoana pe noapte pentru regim all inclusive sau de la 390 de dolari in regim de demipensiune.

Potrivit oficialilor Perfect Tour, pe langa confortul unei atmosfere familiare si timpul pe care il castiga clientul, el mai beneficiaza de maxima confidentialitate.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacante,
insula privata,
preturi,
turisti,
turism
/analize/turism/insula-privata-la-cheie-de-un-milion-de-euro-sau-conac-printre-girafe-cat-costa-o-vacanta-de-lux-8201250
8201250
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.