Cele mai scumpe destinaţii de vacanţă din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 12 octombrie 2011 875 afişări

O vacanţă în Bora Bora costă cel puţin câteva mii de euro de persoană pentru un sejur de numai o săptămână. Este însă numai un exemplu dintre cele mai scumpe destinaţii pentru vacanţe de lux din lume.

Prin definiţie, o vacanţă de lux înseamnă cheltuieli care pot ajunge chiar şi de ordinul zecilor de mii de euro. Un segment care, cel puţin în ultimii ani de criză, ar fi trebuit să fie serios afectat, dar care, din contră, a înregistrat creşteri.

Nu numai că au crescut tarifele pentru destinaţiile de lux, cu aproximativ 22% faţă de anul trecut, conform unor statistici realizate de Hotel.com, dar şi cheltuiala medie pentru vacanţă a unui turist american, spre exemplu, a fostmai mare cu până la 18% faţă de perioada precedentă.

Sursa: BusinessInsider.com



Alte GALERII FOTO din TURISM:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vacante,
destinatii,
turism
/analize/turism/cele-mai-scumpe-destinatii-de-vacanta-din-lume-galerie-foto-8859819
8859819
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.