Unilever l-a numit managing director pe Jarek Malinowski

Autor: Ioana Mihai Postat la 25 iunie 2012 200 afişări

Jarek Malinowski a fost numit în funcţia de managing director al Unilever South Central Europe, începând cu 1 iulie 2012.

Jarek Malinowski a ocupat, înainte de această numire, poziţia de vice president brand building Polonia & ţările Baltice şi are peste 19 ani experienţă pe piaţa bunurilor de larg consum. S-a alăturat Unilever Polonia în 1995 şi a deţinut funcţii de management în Brand Building, Brand Development şi Customer Development. În perioada 2003 - 2005, a coordonat divizia de Personal Care din Unilever Italia.

Începând cu anul 2006, Jarek Malinowski a devenit membru al Boardului Unilever Polonia şi ţările Baltice, fiind responsabil de coordonarea diviziei Home & Personal Care, după care a preluat managementul diviziei Foods, iar în ultimii doi ani a coordonat ambele divizii, Home & Personal Care şi Foods.

Jarek Malinowski este absolvent de MBA specializat în marketing, acreditat de Chicago Business School Program.

Marc Desenfans, actualul managing director al Unilever South Central Europe, a ocupat timp de trei ani această funcţie şi are o experienţă de peste 27 de ani în Unilever.

Unilever, unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţa bunurilor de larg consum din România, este cunoscut pentru portofoliul său de mărci în care sunt incluse Dero, Omo, Cif, Domestos, Coccolino, Dove, Rexona, Axe, Clear, Signal, Delma, Rama, Becel, Delikat, Knorr, Hellmann's, Algida, Lipton. Unilever este prezent în România din 1995. De atunci a investit aproape 125 milioane euro şi este reprezentat pe piaţa românească de două companii: Unilever South Central Europe - care coordonează din Bucureşti operaţiunile de marketing şi vânzări în România, Bulgaria, Serbia, Muntenegru, Albania, Macedonia, Moldova şi Kosovo - şi Unilever România, compania care gestionează operaţiunile de producţie desfăşurate pe platforma industrială de la Ploieşti.

Urmărește Business Magazin

/analize/resurse-umane/unilever-l-a-numit-managing-director-pe-jarek-malinowski-9779673
9779673
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.