Apartamente de două milioane de euro în Bucureşti

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 13 februarie 2014 128 afişări

Cele mai scumpe apartamente scoase la vânzare pe imobiliare.ro sunt situate în cartiere exclusiviste, cum ar fi zona de nord a Bucureştiului sau centru în alte oraşe. Pentru astfel de proprietăţi, preţurile pornesc de la puţin peste 200.000 de euro (în Iaşi) şi ajung până la două milioane de euro (în Capitală). În unele cazuri, locuinţele se vând mobilate şi au unul sau două locuri de parcare incluse în preţ.

Apartamente de două milioane de euro în Bucureşti

Potrivit unei analize realizate de Imobiliare.ro pe baza ofertelor listate pe portal, cele mai scumpe apartamente disponibile spre vânzare în marile oraşe ale ţării sunt, de regulă, unităţi locative nou-construite – penthouse-uri, cel mai adesea.

În Capitală, cel mai scump apartament are un preţ cerut de două milioane de euro. Este vorba despre un penthouse tip duplex situat într-un bloc construit în anul 2009, în zona Şoseaua Nordului-Herăstrău. Locuinţa are şase camere şi o suprafaţă utilă de 330 de metri pătraţi. Proprietatea dispune de mai multe terase, cu o suprafaţă cumulată de 140 de metri pătraţi, iar în preţul de achiziţie sunt incluse două locuri de parcare în subteran.

Pe locul al doilea în clasament se situează tot un penthouse din zona Herăstrău, disponibil însă spre vânzare pentru 1,65 milioane de euro. Tot în zona de nord a Capitalei, un penthouse finalizat anul trecut are un preţ cerut de 1,6 milioane de euro. Proprietatea face parte dintr-un bloc cu cinci nivele, are patru camere şi o suprafaţă utilă de aproximativ 217 metri pătraţi.

Lansat în ianuarie 2000, www.imobiliare.ro este cel mai accesat portal imobiliar din România. Portalul a depăşit de curând pragul de 725.000 de vizitatori unici pe lună şi cuprinde cea mai mare bază de oferte din toate categoriile imobiliare la nivel naţional.

Urmărește Business Magazin

/analize/imobiliare/apartamente-de-doua-milioane-de-euro-in-bucuresti-12075532
12075532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.