Zitec recrutează pentru a ajunge la 80 de angajaţi

Autor: Anca Barbulescu Postat la 24 mai 2013 89 afişări

Producătorul autohton de aplicaţii online Zitec are în plan să extindă anul acesta echipa până la 80 de angajaţi, în contextul în care anul trecut a fost încheiat cu 57 de oameni, iar de la începutul anului au mai fost recrutaţi 10.

Zitec recrutează pentru a ajunge la 80 de angajaţi

“În 2012 ne-am extins atât din punct de vedere al expertizei oferite clienţilor noştri, cât şi la nivelul echipei, crescând de la 40 la 57 de persoane. De la începutul acestui an am reuşit deja să atragem 10 colegi noi, iar până la finalul lui 2013 ne propunem să avem o echipă de 80 de membri”, a declarat Simona Lăpuşan, COO şi co-fondator al Zitec.

Zitec a primit în anul precedent aproximativ 3.000 de CV-uri, dintre care 251 au fost selectate în prima etapă de recrutare şi 51 au fost alese pentru ultima, în final, în echipa producătorului local de aplicaţii online fiind cooptaţi 17 noi colegi, după cum a arătat Simona Lăpuşan.

Referitor la metodele de recrutare, compania utilizează canalele tradiţionale (site-uri de job-uri), dar apelează şi la acţiuni de head-hunting, pentru poziţiile de specialişti sau manageri, la promovarea prin canalele social media sau la participarea în cadrul evenimentelor de profil – târguri, workshop-uri, conferinţe.

Doar trei membri ai echipei Zitec au ales să părăsească compania în 2012, ceea ce înseamnă că fluctuaţia de personal a fost una bună, în condiţiile în care concurenţa pe resurse umane este foarte mare în industria de profil. “Piaţa muncii în industria de IT&C din România rămâne, în continuare, extrem de competitivă, angajatorii întâmpinând dificultăţi în a găsi personal specializat de calitate. în acest context, asistăm la o competiţie constantă între companiile care recrutează pe acest domeniu, din punct de vedere al atragerii şi retenţiei celor mai buni specialişti”, a explicat Florentina Greger, director de resurse umane în cadrul Zitec.

În momentul de faţă, Zitec recrutează pentru posturi precum PHP Software Engineer, PHP Drupal Developer, Software Engineer in Test, ASP.NET/Sharepoint Developer, Software Project Coordinator, System Administrator, Software Quality Assurance Engineer, PHP Magento Developer, Software Testing Coordinator.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/zitec-recruteaza-pentru-a-ajunge-la-80-de-angajati-10898986
10898986
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.