Zeci de mii de tineri au participat la Liberty Parade pe plaja dintre Venus şi Saturn

Autor: Cătălin Legănel Postat la 26 iulie 2015 185 afişări

Zeci de mii de tineri au participat, sâmbătă, la "Liberty Parade 2015: Transformarea", cel mai mare spectacol de muzică electronică şi dance din România, organizat pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Caravana camioanelor cu DJ-ii care au mixat live, între care DJ Saguna, DJ Deeper, DJ Seka, DJ Aser, DJ Parker, Dj Mentol şi Dj Beaghy, a pornit, ca în fiecare an, din staţiunea Olimp, sâmbătă, la ora 16.00, şi a străbătut traseul Olimp - Neptun - Jupiter - Cap Aurora - Venus - Saturn, având ca punct terminus ”Black Sea Arena”, situată pe plaja dintre Venus şi Saturn.

Mii de persoane de toate vârstele au însoţit cele patru camioane din caravană pe drumul de la Olimp şi până la scenă.

Zecile de mii de fani ai muzicii electronice, mulţi dintre ei îmbrăcaţi în costume fistichii, cu frizuri şi machiaje stridente, au avut parte apoi de un maraton de peste 12 ore de muzică şi dans continuu, 18 dintre dintre cei mai cunoscuţi DJ-i autohtoni relizând mixuri spectaculoase între muzica electronică şi cea live.

Capul de afiş a fosr DJ-ul sloven UMEK, iar DJ-ii din line-up au fost Emil Lassaria, Cristi Stanciu, Dj Andi, Liviu Hodor, Raoul Russu şi Vika Jigulina.Urmând trend-ul internaţional al mixurilor dintre muzica electronică şi cea live, fiecare dintre DJ-ii din line-up a avut în acest an un moment special, de câteva minute, când a lansat o provocare pentru un artist din zona muzicii pop sau rock de a face faţă ritmurilor electronice într-un performance live.

Distracţia a continuat până la răsăritul soarelui, iar, potrivit organizatorilor, la cea de-a 15-a ediţie a Liberty Parade au participat aproape 70.000 de tineri. Intrarea a fost liberă, însă accesul a fost permis numai tinerilor peste 18 ani.

Pentru a nu avea parte de incidente neplăcute, evenimentul a fost supravegheat de sute de jandarmi, iar o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Constanţa, cu echipaj complet, s-a aflat în dispozitiv, gata să intervină dacă situaţia ar fi impus-o.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
LIBERTY PARADE,
PLAJĂ,
/actualitate/zeci-de-mii-de-tineri-au-participat-la-liberty-parade-pe-plaja-dintre-venus-si-saturn-14640809
14640809
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.