Zboruri anulate pentru pasageri, bonusuri pentru piloţi: cum se feresc reprezentanţii Ryanair de probleme

Postat la 21 septembrie 2017 402 afişări

Ryanair oferă un bonus, fără taxe, de 12.000 de lire angajaţilor pentru a nu solicita concediu, după ce anunţul anulării zborurilor a generat multe probleme companiei aeriene, potrivit unui document intern citat de publicaţia The Guardian.

Zboruri anulate pentru pasageri, bonusuri pentru piloţi: cum se feresc reprezentanţii Ryanair de probleme

„Recunoscând impactul pe care îl are nevoia de a zbura în zile suplimentare, implementez următoarea schemă de bonus. Toţi piloţii actuali (...) care vor opera aeronavele Ryanair în perioada septembrie – 31 octombrie vor primi un bonus brut de 12.000 de euro sau 12.000 de lire pentru căpitan şi 6.000 de euro sau 6.000 de lire pentru copiloţi în noiembrie 2018”, le-a transmis piloţilor directorul de operaţiuni al Ryanair, Michael Hickey.

Piloţii şi copiloţii vor primi bonusul dacă vor zbura peste 800 de ore cu Ryanair până la 31 octombrie 2018.

Până la 50 de zboruri pe zi vor fi anulate până pe 31 octombrie, afectând aproape 400.000 de pasageri.

Ryanair a fost avertizată de Autoritatea Civilă de Aviaţie că i se vor aplica penalizări pentru că refuză să reruteze pasagerii către alte companii aeriene.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.