World Class România anunţă deschiderea unui nou club în Capitală

Autor: Andra Stroe Postat la 14 martie 2019 121 afişări

Reţeaua World Class România se extinde cu un nou club de health & fitness, World Class Oregon Park, care urmează să fie deschis în septembrie 2019.

World Class România anunţă deschiderea unui nou club în Capitală

Aceasta reprezintă o mişcare strategică importantă pentru consolidarea prezenţei World Class Oregon Park în partea de nord a Capitalei, unde cluburile World Class deja existente trebuie să facă faţă unui număr foarte mare de cereri.  

World Class se bazează pe potenţialul imens al acestei zone în care se dezvoltă noi parcuri de clădiri rezidenţiale şi de birouri, concentrând o mare parte a populaţiei. Această nouă extindere a reţelei de health & fitness World Class este strâns legat de conceptul #BeHealthy, întrucât face serviciile de health & fitness mai accesibile. Astfel, din ce în ce mai mulţi români vor fi mai activi mai des, deoarece vor putea beneficia de serviciile World Class de health & fitness în apropierea casei şi a locului lor de muncă.

Programele de wellness ale companiei se află într-o creştere accelerată, iar febra industriei de health & fitness continuă să cucerească Europa, spun reprezentanţii companiei. Conform unui studiu EuropeActive, numărul membrilor de cluburi europene de fitness a depăşit 60 de milioane şi a crescut cu 4% în anul precedent. Având în vedere acest context de creştere a popularităţii, World Class anunţă peste 62.000 de membri activi şi estimează până la sfârşitul anului 2019 peste 70.000 de membri activi şi o reţea de peste 40 de cluburi World Class în toată România.

În plus, numărul de abonamente de wellness oferite de World Class continuă să crească datorită pachetelor corporate.

Noul World Class Oregon Park se află în zona de nord a Capitalei, unde reţeaua are deja deschise trei cluburi: Caro, Promenada şi Upground. Clubul va fi inclus în categoria de membru Bronze, va fi al 38-lea club World Class din reţea şi al treilea club ce va fi deschis în 2019. World Class Oregon Park se întinde pe un spaţiu de 1.400 de metri pătraţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
club,
capitala,
fitness

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.