Wizz Air deschide la Craiova a cincea bază din România şi lansează patru noi rute

Postat la 23 iulie 2014 30 afişări

Compania aeriană low cost Wizz Air a deschis, miercuri, la Craiova a cincea bază de operare din România, de unde va opera patru noi rute, către Barcelona, Bologna, Dortmund şi Roma Ciampino, începând cu 23 iulie.

Wizz Air deschide la Craiova a cincea bază din România şi lansează patru noi rute

"Wizz Air nu numai că adaugă noi zboruri din Craiova, dar creşte, de asemenea, şi frecvenţa serviciilor deja existente către Londra Luton şi Milan Bergamo. Wizz Air oferă acum de la noua bază din România 6 rute către 4 ţări diferite. Extinderea companiei în România poate stimula piaţa locală a forţei de muncă în aviaţie şi sectorul turistic, mai mulţi turişti având acum posibilitatea de a călători în judeţul Dolj", se arată într-un comunicat al operatorului aerian transmis MEDIAFAX.

Prezent la inaugurarea bazei, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a declarat că, pentru aeroport, deschiderea punctului de operare se traduce în locuri de muncă noi, în multiplicarea serviciilor oferite pasagerilor, dar şi într-o recunoaştere a statutului său european.

Wizz Air este singura companie din România care taxează bagajele de mână. Doar bagajele de mână mici pot fi transportate gratis, în anumite condiţii. Iată când poate fi transportat un bagaj de mână gratis.  

Dacă dimensiunile bagajului de mână sunt mai mari de 42x32x25cm, atunci bagajul de mână costă. Află care sunt tarifele unui bagaj de mână la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de mână la Wizz Air.  

Bagajele de cală pot fi transportate în aeronavele Wizz Air contra cost. Află care sunt tarifele unui bagaj de cală la Wizz Air în articolul Cât costă un bagaj de cală la Wizz Air.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/wizz-air-deschide-la-craiova-a-cincea-baza-din-romania-si-lanseaza-patru-noi-rute-12961730
12961730
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.