Wizz Air a anunţat trei rute noi din România. Care vor fi tarifele

Autor: Ioana Matei Postat la 03 noiembrie 2016 757 afişări

Wizz Air a anunţat trei rute noi din România. Care vor fi tarifele

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat alocarea celei de-a doua aeronave Airbus A320 bazei sale din Craiova. Aceasta va urma să opereze din martie 2017 trei rute noi spre Madrid în Spania, Köln în Germania şi Liverpool în Marea Britanie, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei. Anunţul de astăzi vine la puţin timp după adăugarea destinaţiilor Paris Beauvais şi Veneţia Treviso în reţeaua Wizz de rute cu preţ redus.

Primul zbor WIZZ a decolat de la Craiova spre Londra Luton în 2013, iar după doar un an de activitate, Wizz Air a alocat o aeronavă nouă Airbus A320 la Aeroportul Internaţional Craiova. Noua aeronavă reprezintă o investiţie WIZZ în Craiova, de 98 de milioane de euro şi crează 36 de locuri de muncă în cadrul companiei, ceea ce face ca numărul angajaţilor direcţi să crească la 72.

După anunţul de astăzi, din Craiova, compania oferă acum 10 rute cu tarife scăzute spre 5 ţări. Biletele sunt deja disponibile şi pot fi rezervate pe site-ul companiei de la 99 de lei. Încă de la primul său zbor în România, Wizz Air a crescut reţeaua sa de rute din şi spre România, iar în prezent compania oferă 126 de rute, spre 18 ţări, de la 10 aeroporturi locale. Operaţiunile WIZZ din România nu oferă doar acces uşor şi ieftin spre restul Europei, ci, totodată, susţin piaţa muncii în aviaţie şi turism. Peste 600 de membri ai echipei WIZZ lucrează în România şi aşteaptă cu nerăbdare să întâmpine pasagerii pe cursele companiei. WIZZ va facilita anul acesta mai mult de 3.300* de locuri de muncă în industriile conexe, în toată ţara.  

CELE MAI NOI RUTE WIZZ AIR DIN CRAIOVA

 

Destinaţie

Zile de operare

Dată de începere

Tarife de la*

Liverpool

luni, miercuri, vineri

27 martie

RON 129

          Köln

luni, vineri

27 martie

         RON 99  

          Madrid

joi, duminică

26 martie

RON 129

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.