Wizz Air a anunţat reduceri la tarifele de avion. Unde puteţi zbura

Autor: Ioana Matei Postat la 19 mai 2017 709 afişări

Wizz Air a anunţat reduceri la tarifele de avion. Unde puteţi zbura

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat o reducere de până la 30% pentru biletele de zbor cumpărate astăzi, 19 mai (reducerea se aplică tarifelor cu taxele incluse, taxelor obligatorii şi unui bagaj mic de cabină).

Reducerea este oferită cu prilejul aniversării de către companie a 13 ani de la primul zbor.

Potrivit reprezentanţilor companiei, în ultimii 13 ani, aeronavele Wizz Air au zburat 1 miliard de kilometri, ceea ce s-ar putea traduce prin înconjurarea Pământului de 25.000 de ori. Compania a transportat aproape 135 de milioane de pasageri.Flota Wizz Air este formată din 81 de aeronave Airbus A320 şi A321, care au zburat, în medie, peste 12 ore în fiecare zi.

În prezent, Wizz Air oferă peste 500 de rute spre 42 de ţări, din 141 de aeroporturi, iar anul acesta, Wizz Air va lansa încă 40 de noi rute.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.