Wizz Air a anunţat astăzi primul zbor din Bucureşti spre o destinaţie exotică. Cât costă un bilet

Autor: Ioana Matei Postat la 02 noiembrie 2016 27153 afişări

Wizz Air a anunţat astăzi primul zbor din Bucureşti spre o destinaţie exotică. Cât costă un bilet

Compania aeriană low-cost Wizz Air a operat în această dimineaţă primul zbor de la Bucureşti la Tenerife. 151 de pasageri au fost la bordul primului zbor, realizat cu o aeronavă Wizz Air A320, cu 180 de locuri, potrivit informaţiilor trimise de reprezentanţii companiei.

Reprezentanţii Wizz Air descriu Tenerife drept cea mai mare şi spectaculoasă dintre Insulele Canare, aflate în Oceanul Atlantic, în apropierea coastei de nord–vest a Africii. Insula, aflată sub administrarea Spaniei, este o destinaţie exotică pentru turiştii europeni, cu nenumărate modalităţi de a petrece timpul liber – fie că vorbim despre relaxarea la plajă, de adrenalina sporturilor nautice sau de practicarea turismului montan şi chiar a schiului pe vârful El Teide, de 3.718 m, acoperit de zăpadă.

Wizz va opera un zbor săptămânal, în zilele de miercuri până pe 7 decembrie inclusiv, iar apoi duminica începând cu ziua de 18 decembrie. Biletele sunt disponibile online şi pot fi rezervate pe site-ul companiei de la doar 299 de lei, pe un segment de zbor.

Primul zbor Wizz de la Bucureşti a avut loc în 2007, iar de atunci compania a dezvoltat constant reţeaua de rute din România, în prezent operând pe 122 de rute, spre 18 ţări, de la 10 aeroporturi locale.

“Astăzi am inaugurat cea mai nou rută exotică din Bucureşti. Tenerife este o destinatie populară de vacanţă pe plajă pe tot parcursul anului şi poate oferi experienţe memorabile atât pentru familii, cât şi pentru cei care preferă să călătorească individual. Cei aflati în căutarea unei vacanţe se vor putea bucura de soare şi, totodată, pot profita de oportunităţile de căţărare oferite de vulcanul de pe insula sau pot schia. Echipajele noastre sunt nerăbdătoare să întâmpine la bordul aeronavelor moderne Wizz Air primii pasageri spre Tenerife”, spune Tamara Vallois, şeful departamentului de comunicare al Wizz Air.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.