Wizz Air a anunţat o nouă rută din Cluj-Napoca

Autor: Ioana Matei Postat la 10 iunie 2016 332 afişări

Wizz Air a anunţat o nouă rută din Cluj-Napoca

Compania aeriană low-cost Wizz-Air a anunţat astăzi lansarea unei noi rute din Cluj-Napoca către Malaga, începând din 2 august 2016. Ruta va fi operată de două ori pe săptămână, în zilele de marţi şi sâmbătă, cu tarife pornind de la 129 RON  (pe un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse).

 

Wizz are în prezent la baza sa din Cluj 200 de piloţi şi echipaj de cabină, precum şi patru aeronave, cea de-a cincea urmând să se alăture flotei în luna iulie. Prin operaţiunile sale din Cluj – compania transportă pe an un milion de pasageri – Wizz Air susţine mai mult de 750 de locuri de muncă locale. Cu acest nou serviciu, compania oferă acum din Cluj-Napoca 29 de rute spre 13 ţări, inclusiv 7 noi destinaţii adăugate de la începutul acestui an spre München Memmingen, Doncaster Sheffield, Berlin Schoenefeld, Billund, Alicante, Malaga, precum şi ruta internă spre Bucureşti. 

 

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/wizz-air-a-anuntat-o-noua-ruta-din-cluj-napoca-15464684
15464684
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.