Wizz a anunţat astăzi noi destinaţii din România. Tarifele pornesc de la 39 de lei

Autor: Ioana Matei Postat la 13 decembrie 2016 20979 afişări

Wizz a anunţat astăzi noi destinaţii din România. Tarifele pornesc de la 39 de lei

Compania aeriană low-cost Wizz Air şi-a anunţat astăzi extinderea plănuită pentru anul 2017 în Cluj-Napoca. Cea de-a şasea aeronavă se va alătura flotei din Cluj-Napoca în martie 2017, împreună cu deschiderea a patru noi rute către Stockholm, Bratislava, Larnaca şi Malta,  precum şi adăugarea a trei rute temporare către Baden-Baden şi Frankhurt Hahn (Germania) şi Budapesta (Ungaria), care vor fi operate de la Cluj în timp ce lucrările pistei de la aeroportul din Târgu Mureş se află în desfăşurare.

Preţul de listă pentru a şasea aeronavă alocată de Wizz Air flotei din Cluj-Napoca este de 98 de milioane de euro. Compania lansează noile rute începând cu sfârşitul lui martie 2017. Preţul biletelor pentru aceste destinaţii porneşte de la 39 de lei (tarif înainte de reducere, pentru un singur segment, cu toate taxele obligatorii incluse). Împreună cu noile rute lansate, Wizz Air mai anunţă o creştere a frecvenţei pe cele mai populare zboruri din Cluj-Napoca spre Basel, Barcelona, Nuremberg, Milano Bergamo, Dortmund şi Londra Luton.

 

Wizz Air operează în prezent 34 de rute către 16 ţări, inclusiv ruta internă către Bucureşti. În ultimele 12 luni, până la 30 noiembrie 2016 Wizz Air a transportat mai mult de 1,3 milioane de pasageri către şi de la baza sa din Cluj-Napoca. 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
wizz air,
cluj-napoca,
zbor,
pasageri,
bilete

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.