Weekend în Bucureşti. Recomandări: Concerte, festivaluri şi evenimente în grădinile de vară

Postat la 15 iulie 2016 200 afişări

Weekend în Bucureşti. Recomandări: Concerte, festivaluri şi evenimente în grădinile de vară

Weekendul acesta asociaţia Arcen aduce poezia contemporană pe terasa blocului Magheru One. În grădinile de vară se beau cocktailuri şi se organizează festivalul Organic Days. La Green Hours va fi concert de pian, iar la Mogoşoaia se va visa cu ochii deschişi.

ată care sunt recomandările Mediafax pentru weekend-ul 15 - 17 iulie:

VINERI

21 de Nocturne cu poezie contemporană, muzică şi vin

Asociaţia Arcen aduce poezia contemporană deasupra oraşului, în mijlocul Bucureştiului. Pe 15 iulie, de la ora 21:00, pe terasa blocului Magheru One, va avea loc prima nocturnă de poezie contemporană din acest sezon, dedicată lui Matei Vişniec. Accesul la eveniment este gratuit şi se face doar pe bază de rezervare. „21 de Nocturne” este un proiect Arcen care cuprinde o serie de 21 de evenimente dedicate culturii şi fenomenelor artistice contemporane: poezie, proză, teatru, film de artă, dans sau muzică experimentală. Seria de nocturne de anul acesta se va desfăşura în perioada 15 iulie – 16 septembrie (2 nocturne/lună), începând cu orele 21:00 şi va îmbina poezia cu proza, teatrul şi dansul, cu spectacolul oraşului de dedesubt şi al stelelor de deasupra, toate pe terasa blocului Magheru One.

Grădini de vară / Enescu: urban vs. tradiţional la Muzeul Satului

Ansamblul Imago Mundi prezintă proiectul „Grădini de vara / Enescu: urban vs. tradiţional”, o serie de concerte prin care se va promova un program muzical original, dedicat marelui compozitor şi inspirat de celebrele sale Rapsodii Române. Concertele ce se vor desfăşura în cadrul „Grădinilor de vară” sunt comentate vizual de proiecţii video mixate în timp real, ansamblul Imago Mundi propunând regăsirea trecutului din perspectiva artistului contemporan. Concertele au durata de o oră şi sunt organizate în spaţii emblematice ale Bucureştilor (Grădina Botanică, Muzeul Satului), precum şi în spaţii noi/neconvenţionale (Cărtureşti Carusel, Lokal, Grădina Viitorului)

Vedeţi mai multe evenimente pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/weekend-in-bucuresti-recomandari-concerte-festivaluri-si-evenimente-in-gradinile-de-vara-15529212
15529212
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.