VTEX achiziţionează o nouă platformă de comerţ electronic şi accelerează extinderea la nivel global

Autor: Andra Stroe Postat la 28 ianuarie 2019 52 afişări

Bucureşti, 28 ianuarie 2019 – Platforma eCommerce VTEX, furnizor global de soluţii eCommerce în cloud pentru marile companii, achiziţionează platforma de comerţ electronic UniteU, ca parte a strategiei de a extindere la nivel mondial, potrivit Gartner Magic Quadrant Report, din 2018.

VTEX achiziţionează o nouă platformă de comerţ electronic şi accelerează extinderea la nivel global

Este prima mişcare de extindere a VTEX de anul acesta, şi are loc la doar patru luni de la deschiderea oficială a biroului din România. Odată cu aceasta, VTEX anunţă şi planurile pentru România: zece clienţi noi anul acesta, extinderea echipei şi investiţii de un milion de dolari în următorii doi ani.

Achiziţia UniteU consolidează  prezenţa VTEX pe piaţa de comerţ electronic. Cu tehnologia UniteU, integrată pe platforma VTEX, clienţii vor putea conecta şi agrega surse disparate şi diferite de date în cadrul operaţiunilor lor de comerţ. Acest lucru permite o transparenţă a informaţiilor între sistemele necesare implementării capabilităţilor unificate de comerţ, cum ar fi capacitatea de a livra de la magazin, de a expedia la magazin, de a cumpăra online şi de a ridica din magazin, de a optimiza inventarul şi de a îmbunătăţi experienţa clienţilor.

VTEX se concentrează în continuare pe furnizarea unei platforme de eCommerce în cloud de tipul Software as a Service, destinată brandurilor şi retailerilor cu vânzări online între 10 şi 300 de milioane de dolari. Prin achiziţia UniteU, VTEX poate să ofere, în plus, zeci de integrări out of the box. Printre acestea se numără integrarea cu Retail Pro, Microsoft Dynamics NAV, AX, Netsuite, Lightspeed, pe lângă alte sisteme POS, ERP, CRM şi WMS, în plus faţă de marketplace-uri precum Amazon şi eBay.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ecommerce,
extindere,
platforma

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.