VREMEA va fi predominant închisă. PROGNOZA METEO pentru joi şi vineri

Postat la 10 septembrie 2015 105 afişări

Vremea va fi predominant închisă, iar valorile termice vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a ţării.

ÎN ŢARĂ

Va ploua în Oltenia, Muntenia, sudul Transilvaniei şi în zonele de munte aferente, unde şi cantităţile de apă vor fi însemnate, depăşind pe arii restrînse 25...30 l/mp, iar în celelalte regiuni ploile se vor semnala local. Vântul va prezenta unele intensificări mai ales în sudul şi sud-estul ţării, precum şi în zonele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 13 grade în depresiuni şi 25 de grade în Dobrogea, iar cele minime se vor încadra între 7 şi 19 grade.

LA BUCUREŞTI:

Vremea va fi închisă şi rece pentru această perioadă. Temporar va ploua, mai abundent la începutul şi sfârşitul intervalului. Vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari în timpul zilei, când va atinge la rafală 55 km/h.Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 11...13 grade.

LA MARE

Vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, mai mult noros spre seară şi noaptea, când, temporar va ploua. Cantităţile vor fi în general slabe. Vântul va sufla  moderat cu intensificări temporare la tare, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 24 de grade, iar cele minime între 18…19 grade.

LA MUNTE

Vremea va fi predominant închisă. Va ploua în Carpaţii Meridionali, unde cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrînse 25...30 l/mp şi local în restul zonei montane. Vântul va prezenta unele intensificări mai ales pe creste. Temperatura aerului se va menţine la valori mai mici decât cele normale pentru această perioadă.

SAMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ:

Vremea se va menţine închisă în jumătatea de est a ţării, unde, mai ales în timpul zilei, va ploua pe arii extinse, iar izolat se vor cumula cantităţi de apă mai însemnate. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare, iar ploile, slabe cantitativ, se vor semnala local în Oltenia şi izolat în celelalte regiuni. Vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări în sud-estul teritoriului şi pe crestele montane. Valorile termice se vor menţine mai scăzute decât cele normale în această perioadă, cu precădere în sud şi est. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15...16 grade în Moldova şi în estul Transilvaniei şi 23 de grade în Banat, iar cele minime se vor încadra între 8 şi 16 grade.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vremea,
anm,
starea vremii,
prognoza meteo
/actualitate/vremea-va-fi-predominant-inchisa-prognoza-meteo-pentru-joi-si-vineri-14707856
14707856
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.