Vreme rece în Capitală până joi. Minimele ajung la -5 grade

Autor: Cosmin Pirv Postat la 28 martie 2023 34 afişări

Vremea va fi rece în Bucureşti până joi dimineaţă, avertizează meteorologii. Conform acestora, cea mai mică temperatură care se va înregistra va fi de -5 grade în zona preorăşenească.

Vreme rece în Capitală până joi. Minimele ajung la -5 grade

De marţi până miercuri la ora 9.00, vremea va fi rece pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros şi doar trecător va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat.

Temperatura maximă va fi de 9...11 grade, iar cea minimă de -3...0 grade. Noaptea se va produce brumă.

De mercuri până joi la ora 9.00, vremea se va menţin rece. Cerul va fi temporar noros şi probabilitatea de ploaie redusă. Vântul va prezenta intensificări pe parcursul zilei, apoi va slăbi în intensitate. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de -3...-1 grad, mai scăzută în zona preorăşenească până în jurul a -5 grade. Noaptea se va

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vreme,
meteorologi,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.