Vrei să te muţi din România? Mai multe sate superbe din Italia te plătesc pentru a te muta acolo. Vezi ce trebuie să faci pentru a locui în ele

Autor: Cristina Iacob Postat la 23 mai 2021 88 afişări

Vrei să te muţi din România? Mai multe sate superbe din Italia te plătesc pentru a te muta acolo. Vezi ce trebuie să faci pentru a locui în ele

Munca la distanţă a devenit o posibilitate pentru mulţi în pandemie, ceea ce înseamnă că biroul poate fi acum oriunde, din living până la o plajă cu nisip. În încercarea de a-i atrage pe nou-veniţi, Santa Fiora din Toscana şi Rieti din Lazio vor plăti până la 50% din chirie.

Santa Fiora din Toscana şi Rieti din Lazio vor plăti până la 50% din chiria oricărei persoane care lucrează de acasă şi care decide să se mute în una din aceste superbe destinaţii, informează CNN.

Solicitanţii trebuie să aibă o slujbă „activă”. Nu contează ce faceţi pentru a trăi, atâta timp cât sunteţi suficient de pricepuţi în tehnică pentru a o face oriunde.

Aşa-numitele „sate inteligente de lucru” înfloresc acum în Italia, deoarece autorităţile locale înţeleg potenţialul de a stimula internetul de mare viteză şi de a înfiinţa „laboratoare” echipate pentru telecomunicaţii.

Situat în inima Toscanei sălbatice, satul medieval Santa Fiora este amplasat în rezervaţia naturală Monte Amiata şi este aproape de Val D'Orcia.

Populaţia a scăzut la 2.500 de locuitori, iar primarul Federico Balocchi crede că tehnologia şi munca virtuală pot revoluţiona viitorul oraşului său natal.

Telelucrătorii care doresc să se mute şi să închirieze o casă aici sub soarele toscan vor primi până la 200 de euro sau 50% din chiria totală pentru sejururi pe termen lung cuprinse între două şi şase luni.

Citiţi continuarea pe www.businessmagazin.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
italia,
sate,
plată

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.