Vosganian refuză să comenteze cererea DIICOT: Trebui să văd ce scrie în această solicitare

Autor: Andi Manciu Postat la 02 februarie 2015 41 afişări

Senatorul PNLVarujan Vosganian a refuzat luni să comenteze noua solicitare a DIICOT de încuviinţare a urmăririi penale în cazul său, pentru presupuse infracţiuni comise ca ministru, precizând că vrea întâi să vadă ce spun procurorii în solicitarea adresată Senatului.

Vosganian a fost întrebat cum vede solicitarea DIICOT de încuviinţare a urmăririi penale, adresată Senatului. ”Nu am văzut-o (...) Trebui să văd ce scrie în această solicitare”, a replicat senatorul PNL, refuzând să facă alte comentarii.

DIICOT cere din nou aviz de la Senat şi, respectiv, preşedintele Klaus Iohannis, pentru urmărirea penală a foştilor miniştri ai Economiei Varujan Vosganian şi Adriean Videanu, în dosarul Romgaz-Interagro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VOSGANIAN,
DIICOT,
/actualitate/vosganian-refuza-sa-comenteze-cererea-diicot-trebui-sa-vad-ce-scrie-in-aceasta-solicitare-13799441
13799441
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.