Vodafone România extinde serviciile de roaming 4G, fără costuri suplimentare, în alte 11 ţări

Autor: Liviu Iancu Postat la 01 septembrie 2014 66 afişări

Vodafone România extinde aria de acoperire a serviciilor de roaming 4G cu 11 ţări, respectiv Austria, Belgia, Coreea de Sud, Elveţia, Franţa, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Noua Zeelanda, Olanda şi Taiwan, după ce, în noiembrie, a introdus serviciul pentru Portugalia, Spania, Grecia şi Italia.

Clienţii Vodafone au acces la serviciile de roaming 4G în cele 11 ţări începând de luni, fără costuri suplimentare faţă de tarifele curente de roaming, se arată într-un comunicat al operatorului de telefonie.

Compania anunţă că va continua să extindă, într-un ritm susţinut, lista ţărilor în care oferă servicii de roaming 4G.

"De acum, utilizatorii Vodafone România care călătoresc în 15 ţări din lume beneficiază, în străinătate, de servicii de roaming 4G fără costuri suplimentare, pentru a se putea bucura de conexiuni de mare viteza pentru streaming video, muzică, navigare online şi multe altele, oriunde s-ar afla", a declarat Giovanni Chiarelli, Chief Technology Officer al Vodafone România.

În Romania, Vodafone are acoperire 4G în mai multe oraşe, printre care Bucureşti, Arad, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Galaţi, Timişoara, Baia Mare, Botoşani, Buzău, Brăila, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu şi Târgu Mureş.

Vodafone avea la sfârşitul lunii iunie 8,568 milioane de clienţi în România, dintre care 7,986 milioane utilizatori ai serviciilor mobile şi 55.586 utilizatori ai serviciilor de broadband fix.

Compania este o divizie a grupului britanic Vodafone, care are aproximativ 435 de milioane de clienţi la nivel mondial.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
VODAFONE,
4G,
ROAMING
/actualitate/vodafone-romania-extinde-serviciile-de-roaming-4g-fara-costuri-suplimentare-in-alte-11-tari-13181329
13181329
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.