Vladimir Putin s-ar putea întâlni cu Petro Poroşenko în Europa

Autor: Ioana Bojan Postat la 26 septembrie 2014 35 afişări

Preşedintele rus, Vladimir Putin, s-ar putea întâlni cu omologul său ucrainean, Petro Poroşenko, în Europa, dar data unei astfel de întâlniri nu este deocamdată cunoscută, a declarat vineri un consilier al liderului rus, citat de RIA Novosti în pagina electronică.

"O astfel de întâlnire este posibilă, subiectul este discutat, dar nu există încă o dată precisă", a afirmat Iuri Uşakov.

Cei doi lideri au discutat de mai multe ori în ultima perioadă, prin telefon, pentru a negocia armistiţiul din estul Ucrainei şi planul de pace pentru a pune capăt conflictului.

Anterior, Petro Poroşenko şi Vladimir Putin s-au mai întâlnit la 26 august, timp de peste două ore, în cadrul unui summit regional în capitala Belarusului, unde au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Uniunii Europene (UE).

Preşedintele rus şi omologul său ucrainean s-au întâlnit pentru prima oară la 6 iunie, cu prilejul ceremoniilor consacrate împlinirii a 70 de ani de la debarcarea aliaţilor în Normandia.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RUSIA,
UCRAINA,
PREŞEDINŢIE
/actualitate/vladimir-putin-s-ar-putea-intalni-cu-petro-porosenko-in-europa-13352063
13352063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.