Vladimir Putin intenţionează să aibă o întrevedere cu Silvio Berlusconi, la Roma

Autor: Mihai Draghici Postat la 09 iunie 2015 66 afişări

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, intenţionează să aibă o întâlnire cu fostul premier italian Silvio Berlusconi, miercuri, în cursul vizitei în Italia, anunţă un oficial de la Kremlin.

"Este discutată posibilitatea unei întrevederi între Vladimir Putin şi Silvio Berlusconi. Nu este exclusă posibilitatea de a avea loc la Roma", a declarat un oficial de la Kremlin, Iuri Uşakov, citat de site-ul agenţiei TASS.

Calendarul exact nu a fost stabilit, dar întrevederea ar urma să aibă loc miercuri după-amiază, imediat după ce Vladimir Putin se va întâlni cu Papa Francisc.

Într-un interviu acordat ziarului Corriere della Sera, Vladimir Putin a declarat că are o relaţie de prietenie cu Silvio Berlusconi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ITALIA,
PUTIN,
BERLUSCONI
/actualitate/vladimir-putin-intentioneaza-sa-aiba-o-intrevedere-cu-silvio-berlusconi-la-roma-14431332
14431332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.