Vladimir Putin a trimis un suporter special înainte meciul Angliei împotriva Rusiei la Euro 2016

Postat la 13 iunie 2016 472 afişări

Vladimir Putin a trimis un suporter special înainte meciul Angliei împotriva Rusiei la Euro 2016

Fregata britanică HMS Kent a interceptat, cu câteva zilei înainte de meciul dintre Anglia şi Rusia, submarinul rus Stary Oskol, înarmat cu rachete şi torpile, trecând prin Strâmtoarea Dover, informează The Independent.

Cotidianul britanic The Sun glumeşte pe această temă spunând că este o metodă de-a lui Vladimir Putin de a încuraja spiritul patriotic al jucătorilor şi suporterilor din Franţa înainte de meci şi de-ai intimida pe englezi.

Potrivit Daily Mail, submarinul a venit din Marea Nordului, însă Marina Regală Britanică a refuzat să ofere detalii despre destinaţia navei ruseşti. Submarinul a fost escortat de către fregat britanică înapoi la Strâmtoarea Dover.

Cu toate acestea, înainte de meci, fanii celor două echipe de fotbal s-au încăierat pe străzile din MArsilia. În urma altercaţiei, 31 de răniţi sunt trataţi în spitalele din Marsilia, iar un suporter englez este grav rănit, potrivit unui raport al prefecturii, după ciocnirile dintre fanii englezi şi ruşi, în jurul Vechiului Port al oraşului francez.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/vladimir-putin-a-trimis-un-suporter-special-inainte-meciul-angliei-impotriva-rusiei-la-euro-2016-15478532
15478532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.