Viorica Dăncilă a trimis, luni, la Cotroceni propunerile de miniştri

Postat la 26 august 2019 71 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, luni, la Palatul Cotroceni propunerile de miniştri, decise în Comitetul Executiv al partidului de săptămâna trecută, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Viorica Dăncilă a trimis, luni, la Cotroceni propunerile de miniştri

CEx a stabilit, vineri, ca Dana Gîrbovan să fie propusă la Ministerul Justiţiei, Mihai Fifor la conducerea MAI, iar senatorul Şerban Valeca la portofoliul Educaţie, Ana Birchall vicepremier pentru parteneriate, iar Iulian Iancu vicepremier pe probleme economice, a anunţat preşedintele PSD, premierul Viorica Dăncilă.

Şeful Executivului a explicat că vrea la Ministerul Justiţiei pe cineva din rândul magistraţilor, neînregimentat politic.

Dana Gîrbovan a anunţat pe Facebook că şi-a depus demisia pentru că i se pare un gest firesc, astfel încât procedura de numire a sa în funcţia de ministru al Justiţiei să fie iniţiată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cotroceni,
ministri,
propuneri,
trimitere,
justitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.