VIDEO Piscina din CER, nerecomandată celor slabi de înger. Este UIMITOR cum poţi să pluteşti şi să zbori în acelaşi timp

Autor: Alina Mihai Postat la 11 aprilie 2017 31 afişări

Sky Pool este o piscină interzisă celor care au frică de înălţime pentru că îi ea ai senzaţia că pluteşti şi că zbori în acelaşi timp.

VIDEO Piscina din CER, nerecomandată celor slabi de înger. Este UIMITOR cum poţi să pluteşti şi să zbori în acelaşi timp

Un bloc de apartamente de lux din Texas are o piscină pe acoperiş, cu fund de sticlă, care oferă înnotătorilor o imagine ameţitoare a străzii aglomerate, scrie Daily Mail.

Denumită Sky Pool, piscina se află la etajul al 42-lea şi se extinde cu 3 metri pe partea exterioară a impunătoarei clădiri Houston.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI PE MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piscina,
inaltime,
Sky Pool

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.