Vezi câte Ferrari îşi poate cumpăra Lionel Messi cu banii care îi câştigă într-un singur meci. Cât timp trebuie să joace fotbaliştii pentru a-şi achita maşinile

Autor: Florin Casota Postat la 02 iunie 2017 5606 afişări

Fotbaliştii câştige sume impresionante, iar cei ce joacă la marile echipe de fotbal din Europa obţin sume incredibile, poate chiar greu de cuantificat. Pe site-ul Carspring a fost publicată o analiză a timpului pe care trebuie să-l joace Messi, Ronaldo sau Tevez pentru a-şi achita maşinile pe care le deţin.

Vezi câte Ferrari îşi poate cumpăra  Lionel Messi cu banii care îi câştigă într-un singur meci. Cât timp trebuie să joace fotbaliştii pentru a-şi achita maşinile

Cristiano Ronaldo a trebuit să joace fotbal peste cinci ore ca să-şi achite bolidul Bugatti Veyron, în timp ce Jesus Navas (Manchester City) a avut nevoie de doar 11 minute pentru Nissanul Micra pe care îl conduce. În acelaşi timp, Carlos Tevez şi-a amortizat investiţia în Porsche Panamera Turbo S în doar 11 minute, iar Lionel Messi îşi poate permite aproape trei Ferrari F430 Spiders la fiecare 90 de minute jucate.

Au fost luaţi în calcul 255 de jucători, iar 100 dintre aceştia îşi pot achita automobilul după doar un singur meci. O altă descoperire interesantă este faptul că poziţia pe care joacă jucătorul influenţează tipul de maşină preferat. Aşadar, atacanţii deţin maşini sport, spre deosebire de fundaşi, portari care preferă automobilele solide precum SUV-urile.

Jesus Navas şi Carlos Tevez trebuie să joace cel mai puţin pentru a-şi amortiza investiţiile în jur de 11 minute. La capătul opus, Tom Heaton (Burnley) şi George Boyd (Burnley) trebuie să joace peste 22 de ore, respectiv peste 45 de ore pentru a-şi achita maşinile un Range Rover Sport, respectiv un Mecerdes 300 SL.

Cristina Ronaldo are cea mai scumpă maşină dintre toţi: un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, de 1,8 milioane de lire sterline, pentru care a trebuit să joace 5 ore, 15 minute şi 20 de secunde. Lionel Messi conduce un Ferrari Spider F430, estimat la 173,000 de lire sterline, pentru care argentinianul trebuie să joace 31 de minute şi 32 de secunde.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.