Veşti bune pentru milioane de şoferi: Tarifele de referinţă RCA vor scădea

Postat la 15 octombrie 2019 161 afişări

Veşti bune pentru milioane de şoferi: Tarifele de referinţă RCA vor scădea

ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară)a publicat recent un raport cu privire la determinarea tarifelor de referinţă ale RCA de care asiguratorii trebui să ţină cont la stabilirea preţurilor şi care indică o scădere de 7% pentru persoanele fizice faţă de perioada anterioară.

ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară) a publicat Raportul cu privire la determinarea tarifelor de referinţă pentru asigurarea obligatorie de răspundere civilă pentru pagube produse terţilor prin accidente de vehicule, scrie într-un comunicat de pe site-ul insituţiei. Cu această ocazie, Vicepreşedintele ASF, domnul Cristian Roşu, a declarat:

“Tarifele de referinţă, calculate de către o companie independentă, confirmă că piaţa RCA se află într-un punct de echilibru. Nu putem discuta, în acest moment, despre o presiune pe preţul de vânzare al poliţelor obligatorii de răspundere civilă auto. Fluctuaţiile de tarif, pe care noi le monitorizăm permanent, sunt într-o marjă acceptabilă şi sunt fireşti pentru o piaţă liberă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tarife,
rca,
scadere,
soferi,
autoritate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.