Veşti bune pentru industrie. Noua fabrică Arctic va începe producţia în 2019

Postat la 27 decembrie 2018 865 afişări

Veşti bune pentru industrie. Noua fabrică Arctic va începe producţia în 2019

Fabrica de la Ulmi, din judeţul Dâmboviţa, a producătorului de electrocasnice Arctic va fi gata anul viitor şi va realiza în primul an de funcţionare 1,1 milioane de maşini de spălat, urmând ca apoi volumul să se dubleze.

„În 2019 Arctic va finaliza construcţia unei fabrici de mare capacitate, axată pe producţia de maşini de spălat. Noua fabrică va produce în primul an 1,1 milioane de maşini de spălat, iar în anii ce vor urma va ajunge la o producţie anuală de aproximativ 2,2 milioane de maşini de spălat”, spune Marian Dan Şerban, production and technologies director în cadrul companiei. El lucrează pentru Arctic de mai bine de 20 de ani.

Arctic, cel mai mare jucător de pe piaţa locală de electrocasnice, deţine în România o fabrică la Găeşti, în judeţul Dâmboviţa şi are un total de 2.800 de salariaţi direcţi (cărora li se adaugă câteva sute de subcontractori), fiind unul dintre marii angajatori locali. Compania este şi unul dintre principalii exportatori ai României, circa 80% din totalul producţiei ajungând pe 70 de pieţe externe, spun reprezentanţii companiei.

Investiţia în această fabrică depăşeşte 100 de milioane de euro, iar o treime din sumă este ajutor de stat.

Citiţi mai mult pe zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
arctic,
fabrica,
industrie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.