UPDATE: Bilanţul seismului din Sicilia a ajuns la aproximativ 30 de răniţi. Epicentrul, în zona Vulcanului Etna, care a ERUPT recent

Postat la 26 decembrie 2018 94 afişări

Aproximativ 30 de persoane au fost rănite, iar mai multe clădiri au fost afectate de un cutremur cu magnitudinea de 5,1 grade ce s-a produs în cursul nopţii de marţi spre miercuri în zona Vulcanului Etna de pe insula Sicilia, care a erupt luni, au anunţat autorităţile italiene, informează Reuters.

UPDATE: Bilanţul seismului din Sicilia a ajuns la aproximativ 30 de răniţi. Epicentrul, în zona Vulcanului Etna, care a ERUPT recent

Seismul s-a produs miercuri la ora locală 03:19 (04:19). Presa italiană a relatat că seismul s-a resimţit şi în oraşul Catania.

Centrul Seismologic European Mediteranean (ESMC) a revizuit în creştere magnitudinea sesismului, de la 4,8 grade la 5,1 grade, iar potrivit noilor date, epicentrul a fost la o adâncime de aproximativ 1 kilometru.

Citiţi mai multe pe mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cutremur,
raniti,
sicilia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.