Vaslui: Două asistente, rănite după ce ambulanţa în care se aflau s-a răsturnat

Autor: Teodor Istrate Postat la 23 decembrie 2014 40 afişări

Două asistente de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Vaslui au fost transportate, marţi, la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, după ce autosanitara în care se aflau s-a răsturnat pe marginea unui drum naţional în timp ce şoferul maşinii se afla într-o depăşire.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui, autosanitara în care se aflau cele două asistente s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului naţional DN 15 D Vaslui - Negreşti, în timp ce şoferul se afla în depăşirea unei coloane de maşini pe raza localităţii vasluiene Ştefan cel Mare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La un moment dat, un alt conducător auto a ieşit şi el din coloană, cu intenţia de a depăşi, însă fără să se asigure dacă vine cineva din spatele său. Pentru a evita impactul frontal, şoferul ambulanţei a tras stânga de volan, răsturnându-se în şanţ.

"În urma accidentului, cele două asistente aflate în ambulanţă au fost rănite, fiindu-ne solicitat sprijin prin staţie. În zonă, au fost trimise două autosanitare, care au preluat cele două victime, fiind transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, Ana Ungureanu.

Medicii spitalului vasluian le-au diagnosticat pe cele două asistente, la o primă evaluare, cu policontuzii, urmând a fi făcute noi investigaţii medicale.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca, pe baza cercetărilor, s-a stabilească şi şoferul vinovat de producerea accidentului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ASISTENTE,
ACCIDENT,
AMBULANŢĂ
/actualitate/vaslui-doua-asistente-ranite-dupa-ce-ambulanta-in-care-se-aflau-s-a-rasturnat-13736462
13736462
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.